metgessa i homeòpata

Anna Camps i Puig

Benvinguts a la consulta mèdica de l'Anna Camps: Homeopatia/Flors de Bach per a la salut i el creixement personal.

Fa gairebé 30 anys que em dedico a la Medicina Homeopàtica. Durant aquests anys, he atès persones de totes les edats, també els més petits. La meva visió davant de la malaltia és global, és a dir, considero que quan experimentem molèsties físiques hem de tenir en compte, a la vegada, que el temperament de la persona es pot veure afectat. Així mateix, si inicialment observem canvis en l’estat d’ánim i perduren en el temps, és molt probable que puguin desencadenar en una malaltia física i/o psicològia més endavant, fins i tot crònica. Per avaluar la salut i malaltia, sempre tenim en compte tant els síntomes físics com els emocionals i psicològics, ja que actuen de manera conjunta.

Inicialment vaig estudiar Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i posteriorment vaig continuar amb els estudis d’Homeopatia, obtenint el Diploma de l’Associació de Metges Homeòpates de Ginebra. Després de treballar a la consulta durant uns anys, vaig sentir la necessitat de comprendre millor l’origen del patiment, que considero individual i únic. Això em va portar a interessar-me per la Morfopsicologia, obtenint el Diploma per part de la Societat Francesa de Morfopsicologia. Aquest coneixement em permet desxifrar els trets de la personalitat només observant el rostre de les persones, una eina que considero apassionant i molt útil que actualment comparteixo en un curs a l’Acadèmia.

Més endavant i per ampliar els meus coneixements, vaig decidir tornar a la Facultat de Medicina (UAB) per cursar el Màster en Immunologia, una especialitat essencial en l’actualitat, ja que les patologies relacionades amb el Sistema Immunitari han anat en augment. Durant aquells anys vaig dur a terme inverstigacions bàsiques en el camp de la Neuroimmunologia, sempre utilitzant tractaments en dosis infinistesimals (procediment homeopàtic), obtenint resultats molt positius que vaig presentar en diferents Congressos Internacionals.

Paral·lelament, durant molt de temps m’he interessat pels coneixements que aporta l’Astrologia com a eina per aprofundir en una visió única de la personalitat de cadascú. Això m’ha donat la possibilitat d’aplicar la teràpia floral (Flors de Bach) i la homeopatia en el creixement personal agafant com a base la interpretació de la Carta Astral.

Actualment, ofereixo la possibilitat de fer una consulta homeopàtica per a problemes de salut, anàlisi de la Carta Astral (Astrologia) i seguiment amb teràpia floral per a creixement personal i problemes emocionals. Així mateix, també imparteixo formació en Morfopsicologia a nivell individual i per empreses.

 

Per avaluar la salut i la malaltia, sempre tenim en compte tant els síntomes físics com els emocionals i psicològics, ja que actuen de manera conjunta.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad