anna camps

L' Influencia dels planetes als cos humà

Segons la medicina tradicional i altres sistemes de creences, l’energia de cada planeta del sistema solar té una influència específica en els diferents òrgans i funcions del cos humà. Aquesta concepció holística de la salut considera que l’univers i el cos estan íntimament connectats, i que les energies planetàries poden afectar la nostra salut i benestar en diversos nivells.

A continuació, explorem la influència de cada planeta en el cos humà:

 

Sol: El Sol és el centre del nostre sistema solar i simbolitza la vitalitat i l’energia vital. Té una influència particular en el cor i el sistema circulatori, ajudant a regular el ritme cardíac i la circulació sanguínia.

 

Lluna: La Lluna representa les emocions i el subconscient. Té una influència en els fluids corporals, com la sang i els líquids cerebrals, i pot afectar els cicles menstruals i les emocions.

 

Mercuri: Mercuri és el planeta de la comunicació i el pensament racional. Té una influència en el sistema nerviós, el cervell i la capacitat cognitiva, ajudant a regular el procés de pensament i la transmissió de senyals nerviosos.

 

Venus: Venus està associat a l’amor, la bellesa i l’harmonia. Té una influència en la pell, els ronyons i els òrgans reproductors. Pot afectar la salut de la pell i el desig sexual.

 

Mart: Mart és el planeta de l’acció, la passió i la força vital. Té una influència en els músculs, el sistema immunitari i les glàndules suprarrenals. Pot afectar la resistència física i la capacitat de defensa del cos.

 

Júpiter: Júpiter representa l’expansió, l’abundància i la generositat. Té una influència en el fetge, el sistema digestiu i el metabolisme, ajudant a regular la digestió i l’absorció dels nutrients.

 

Saturn: Saturn és el planeta de la disciplina, la responsabilitat i el temps. Té una influència en els ossos, les articulacions i la pell, i pot afectar la resistència física i la longevitat.

 

Urà: Urà representa la innovació, la llibertat i la originalitat. Té una influència en el sistema circulatori i els nervis. Pot afectar la circulació sanguínia i la capacitat d’adaptació del cos.

 

Neptú: Neptú simbolitza la imaginació, la intuïció i l’idealisme. Té una influència en els peus, els ronyons i el sistema limfàtic, i pot afectar la sensibilitat emocional i la capacitat de somiar.

 

Plutó: Plutó és el planeta de la transformació i el poder personal. Té una influència en les cèl·lules, els òrgans sexuals i el sistema de regeneració, i pot afectar la capacitat de superació i la capacitat de renovació del cos.

 

Com veiem, l’energia de cada planeta té una influència única en el cos humà i pot afectar la nostra salut i benestar de diverses maneres. Comprendre aquestes influències pot ajudar-nos a cuidar millor el nostre cos i a harmonitzar les energies planetàries amb la nostra pròpia naturalesa.

 

 

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad