anna camps

La Ciència d'Hermes i l'Encarnació del Ser Humà

La Ciència d’Hermes, també coneguda com Hermetisme, és una antiga tradició filosòfica que es remunta als antics egipcis. Els seus principis fonamentals han influït en nombroses corrents espirituals i filosòfiques al llarg de la història. Un dels aspectes més fascinants de l’Hermetisme és la seva profunda entesa de la naturalesa de l’ésser humà i la seva relació amb l’univers.

 

Segons la Ciència d’Hermes, l’ésser humà és un microcosmos que reflecteix el macrocosmos. Això significa que cada individu conté dins seu els mateixos principis i forces que regeixen l’univers sencer. En altres paraules, som una manifestació de les mateixes lleis universals que governen el cosmos.

 

L’encarnació del ser humà, segons l’Hermetisme, és el procés a través del qual l’ànima descendeix al pla terrenal i pren forma física. Aquest acte d’encarnació es considera una oportunitat per a l’ànima d’evolucionar i créixer a través de l’experiència terrenal. Cada encarnació ofereix lliçons i reptes específics que permeten a l’ànima aprendre i expandir-se en el seu camí de retorn a la font divina.

 

L’Hermetisme ens ensenya que el propòsit últim de l’encarnació humana és assolir la realització espiritual. A través de l’autconeixement i el compliment del nostre propòsit únic a la vida, podem despertar a la nostra verdadera naturalesa i realitzar el nostre potencial més elevat.

 

En resum, la Ciència d’Hermes ofereix una visió profunda i aclaridora de l’encarnació humana i del viatge de l’ànima en aquest pla terrenal. En comprendre els principis hermètics, podem cultivar una connexió més profunda amb nosaltres mateixos i amb l’univers, i viure una vida més plena i significativa.

 

 

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad