Teràpia físico vascular (Dispositiu mèdic Bemer)

Clica a l'imatge superior per accedir al meu web a Bemer

La teràpia físico vascular és una estimulació biorrítmica dels vasos sanguinis.

Això requereix un dispositiu mèdic especial certificat que transmet impulsos en una seqüència temporal exactament definida i genera un camp magnètic. Amb l’ajuda d’aquest camp electromagnètic, les cèl.lules musculars en les parets

vasculars dels microvasos són estimulades a la contracció, de manera que més sang és bombejada cap a l’ àrea capill.ar.

La teràpia físico vascular s’utilitza des de fa dècades, pel que es disposa d’ amplis valors empírics.

Molts pacients reporten una millora del seu estat general de salut i un augment del benestar i rendiment. Els estudis d’observació a més a més confirmen que la teràpia físico vascular, com a tractament de recolzament, pot contribuir a l’ èxit d’una teràpia mèdica convencional.

Això inclou entre altres, el tractament de la diabetes, transtorns de cicatrització de ferides i la malaltia arterial perifèrica oclusiva. Més enllà, es mostren èxits en la teràpia del dolor, millores en els valors del son en pacients amb trastorns del son, així com un recolzament als processos de rehabilitació i regeneració.

En tots aquests anys, no es coneixen efectes secundaris de la teràpia físico vascular que puguin afectar la salut.

Depenent del quadre clínic, la teràpia físico vascular es realitza com a teràpia de cos sencer per a la millora general de la microcirculació i localment per a l’estimulació addicional dels microvasos en les regions del cos afectades. Per això es disposa de diversos mòduls d’aplicació (mòdul de cos sencer, coixí, spot, pad).

MÉS INFORMACIÓ

* Informaciones de la BGV : www.bgv-physikalische-gefaesstherapie.de * International Microvascular Net : www.imin-org.eu * Instituto de Microcirculación, Berlín/Buch : www.institute-microcirculation.com

* ESM European Society for Microcirculation : www2.szote.u-szeged.hu/esm/

Dra. Anna Camps Puig

Metgessa. Màster en Immunologia

Col.nº: 49895

Web: anna-maria-camps-puig.bemergroup.com/es

Desplaça cap amunt