Microimmunoteràpia: L’homeopatia per al sistema immunitari

Microimmunoteràpia: L’homeopatia per al sistema immunitari

L’Homeopatia és una medicina que obté els principis actius de plantes, minerals i/o animals. La manera de subministrar aquestes substàncies sempre és en petites dosis, d’aquí el fet que sigui una medicina suau (sense contraindicacions ni efectes secundaris) però sí molt efectiva. Permet tractar tant malalties agudes com cròniques. En algunes ocasions s´ha dit que és una medicina amb resultats lents però això és fals. El que sí es pot dir és que, en processos aguts el resultat és ràpid i en processos crònics, els resultats són més lents a causa que la millora es produeix progressivament, però es manté en el temps.

Metges i investigadors estem comprovant des de fa uns trenta anys que el Sistema Immunitari es pot reequilibrar –estimulant o frenant- amb substàncies pròpies d’aquest mateix sistema mitjançant una innovadora teràpia coneguda com a Microimmunoteràpia  en virtut de la qual aquestes substàncies es preparen segons el mètode homeopàtic. La teràpia permet tractar un ampli ventall de malalties amb l’avantatge de no tenir efectes secundaris. El camp d’aplicació d’aquesta teràpia és ampli i nombrosos pacients se n’han pogut beneficiar com a recolzament immunitari conjuntament amb els tractaments convencionals, especialment en patologies canceroses. Les patologies infeccioses especialment les de tipus viral també responen molt favorablement a aquesta teràpia que aconsegueix frenar la replicació de virus com Epstein Barr i Citomegalovirus (responsables de la Mononucleosi), herpes tipus 1, herpes tipus 2 o herpes genital, virus del papil·loma etc.

La Microimmunoteràpia és un mètode terapèutic que té com a objectiu principal mantenir o restaurar l’equilibri/homeòstasi immunitària, és a dir, del nostre sistema de defensa mitjançant l’administració de dosis mínimes de substàncies pròpies del Sistema Immunitari per arribar a resultats clínics satisfactoris per una via fisiològica.

Per acabar, cal dir que tant l’homeopatia com la Microimmunoteràpia com a Medicina Natural que són estan indicades en totes les edats, no tenen efectes secundaris ni contraindicacions i per tant, ens ofereixen ampliar les possibilitats de tractament perquè tots tinguem millor salut i així millor qualitat de vida.

ANNA CAMPS I PUIG

Metgessa homeòpata.

Màster en Immunologia.

Quant a l'autor

annacamps administrator

Deixeu una resposta